Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opstellingenavond 13 december 2018

13-dec-18 @ 7:00 pm - 9:30 pm

E80,00
Systemisch werk heeft tot doel om (verborgen) patronen zichtbaar te maken die belemmerend kunnen werken in jouw leven, zodat je een nieuwe beweging kunt vinden. Een familiesysteem omvat (groot)ouders, kinderen, broers, zussen, partners en gaat over generaties heen. In een familiesysteem wordt gezocht naar een bepaald evenwicht. Door verstoringen in dit evenwicht kan het zijn dat iemand “verstrikt” is geraakt en niet volledig zichzelf kan zijn. Als ieder lid zijn plek in het systeem inneemt en zijn eigen leven leidt, geeft dit rust.
Bij een opstellingenavond kun je een vraag inbrengen, die met behulp van de begeleider wordt opgesteld. Overige aanwezigen kunnen fungeren als representant; zij staan voor iemand in het familiesysteem of voor bijvoorbeeld een emotie. Het wonderlijke is dat representanten gevoelens en gedachten ervaren van de persoon voor wie zij staan. Door met deze informatie te werken, word je je meer bewust van de systeemdynamieken en hoe deze jou beïnvloeden.
Heb je een vraagstuk dat regelmatig terug keert? Of zou je een stap willen zetten en staat er iets in de weg? Wil je je meer bewust worden van wat maakt dat je zo vast kunt zitten? Het kan ook zijn dat je benieuwd bent naar familieopstellingen.
Kom dan naar onze opstellingenavond!
Wij, Maaike de Wilde en Christa Olaria, nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze opstellingenavond. We hebben ruimte voor 2 vraagstellers, dus laat het ons weten als je graag een vraag in wilt brengen.
AANMELDEN EN KOSTEN
Kosten vraagsteller: € 80,00 Kosten representant | toeschouwer: € 20,00 Voor aanmelden en/of meer informatie
Christa: christa.olaria@gmail.com | 06-55011207 of via het contactformulier
Maaike: contact@maaikedewilde.nl | 06-43059650
WIE ZIJN WIJ?
Christa Olaria (1963) “Thuis komen bij jezelf” is de ondertitel van mijn bedrijf Hestia Coaching en Trainingen. Ik heb er de betekenis aan gegeven van “De weg naar binnen om in contact met je innerlijke kracht te komen en van daaruit je leven ten volle te leven”. Het is niet altijd makkelijk om je leven ten volle te leven. Je krijgt zoveel mee aan overtuigingen en patronen die zowel helpend als belemmerend kunnen werken en wat is van jou en wat niet, wat wil je houden of versterken en wat wil je loslaten? Ik bied je met liefde en warmte een plaats en ondersteuning aan om samen met jou jouw kracht te gaan verkennen, zodat je vanuit de kern jouw leven kunt leven. Als coach neem ik een berg levenservaring mee en opleidingen in NLP, systemisch werk, karakterstructuren, voice dialoque, en reiki.
Maaike de Wilde (1980) Leven vanuit bezieling en het hart: dat is wat mij drijft als coach, trainer en begeleider in mijn praktijk aan de Admiraliteitskade in Rotterdam. Uit eigen ervaring weet ik dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan! Geloof me, ik heb flink geworsteld! Vanuit ons systeem krijgen we zoveel mee; bewust en onbewust, helpend en belemmerend. Met alle liefde verken ik samen met jou wat je bezighoudt, zodat je vrijer en bewuster in het leven kunt staan en om te gaan voor wat je hart je ingeeft. Als coach put ik uit mijn basis in de klinische psychologie en opleidingen in systemisch werk, mindfulness, positieve psychologie, persoonlijk leiderschap en binnenkort heartfulness. Ik ben getrouwd met Raymond en moeder van Lucas en Maud.

Gegevens

Datum:
13-dec-18
Tijd:
7:00 pm - 9:30 pm
Kosten:
E80,00

Organisatoren

hestia Coaching en Trainingen
maaike de wilde

Locatie

Rotterdam
admiraliteitskade 88
rotterdam, 3063 EG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0655011207
Website:
www.hestia-coaching.nl